onsdag den 1. december 2010

Border Collie hvalpe til salg
7 pragtfulde hvalpe efter fantastiske arbejdende forældre. Der er 5 tæver og 2 hanner.
Mor er Kvik. En rød/hvid tæve der trods sine bare 2 år allerede har vist fuldstændig enestående kvalitet. Hun er den mest samarbejdsvillige og positive hund jeg nogensinde har haft - hun byder sig til og byrder sig til og slår knuder på sig selv for at stille dig tilpas. Hun er utrolig let at træne - lærer tingene lynhurtigt og hun har det mest fantastiske temperament. Får man bare 25% af Kvik i hendes afkom får man en fuldstændig enestående hund til enhver form for konkurrencesport.
Far er Tam. Han er 4 år gammel og er blevet importeret fra Wales i August. Han er en enestående arbejdshund - den bedste jeg endnu har haft - han flytter simpelthen ALTING. Selvom han er en utrolig stærk hund er han lydhør og vil gerne samarbejde. Han har en dejligt temperament - er altid glad og imødekommende og går til alle opgave med krum hals.

Vi er trods den korte tid vi har haft ham her i Danmark allerede så imponeret af ham at vi beholder 2 af hans hvalpe fra dette kuld.

Begge forældre er naturligvis øjenspejlet uden anmærkninger - og begge forældre har A hofter.

Hvalpene bliver registreret i både DKK og ISDS - bliver øjenspejlet når de er 7 uger. De er født indenfor og vokser også op i huset og bliver præget på alt hvad der sker i en normal husholding - incl. børn og andre hunde.

Prisen er 7500,- incl moms.

Hvis du er interesseret i en arbejdshund så bemærk at disse er momsregistreret så momsen kan trækkes fra da man kan trække sin hund ind over bedriften.