lørdag den 26. november 2011

Hvalpe til jul

Så er det snart hvalpetid igen.
Kvik er blevet parret med Tam og hvis hun føder på 57. dagen som sidste gang bliver det julehvalpe - det er nemlig 24.12
Begge forældre er både supergode arbejdshunde og konkurrencehunde. De er utrolig samarbejdsvillige og styrbare.
De har også begge to et enestående temperament.
Jeg ved faktisk ikke hvordan jeg skal beskrive dette så jeg yder dem begge fuld retfædighed - men de er fantastisk sociale, børnevenlige og imødekommende, enestående i forbindelse med andre hunde - kort sagt så bør de opleveres.

Afstamningsmæssigt ligger en del af verdens bedste hyrdehunde i deres linier. Vi er meget bevidste om hvilken type hund vi bedst kan lide at arbejde med og dette forsøger vi at videreføre i vores avl.
Vi ønsker lethåndterlige hunde, der er samarbejdsvillige og lydhøre men som samtidig kan arbejde selvstændigt på en fornuftig måde.

Vi lavede denne kombination sidste år også og har fået utrolig gode tilbagemeldinger på disse hvalpe.
(De kan ses i denne blog hvis man bladre ned til de indlæg der handler om vores sidste kuld)

Disse hvalpe er 4. generation af vores egen avl - hvilket vil sige, at når vi fortæller om hvad disse linier indeholder så er det ikke bare en gang salgssnak, men faktisk et udtryk for mange års erfaring med forældre, bedsteforældre og oldeforældre, som vi har arbejdet med.

Der er mange af vores afkom der er solgt som sportshunde og som familiehunde.

Køber man en hvalp der skal bruges som hyrdehund yder vi en ombytningsgaranti hvis det helt mod forventning skulle vise sig at hunde slet ikke tænder på får. Interessede kan henvende sig til Rikke på telefon 40 59 08 43 eller via mail: rikke@spismerelam.dk

Prisen for disse hvalpe er 8.000,- incl moms.